Pentru ALUAT: se amesteca bine toate ingredientele, se adauga putina apa si se framanta pana se formeaza o coca. Se toaca marunt patrunjelul si mararu
Pentru ALUAT: se amesteca bine toate ingredientele, se adauga putina apa si se framanta pana se formeaza o coca.
Se toaca marunt patrunjelul si mararul; intr-un bol de bat bine ouale, se adauga cascavalul ras, laptele, smantana, verdeata tocata si omogenizati.
Se condimenteaza cu nucsoara, boia, sare si boia.
Se intinde foaia de aluat si se aseaza intr-o forma rotunda de tarta, unsa cu putin unt.
Se toarna compozitia de mai sus si se introduce tarta in cuptor, timp de 35- 45 de minute, 210 grade C.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii