Vinete de post cu usturoi

Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de vinete, faina, catei usturoi, ulei, apa, suc de lamaie si sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Vinete de post cu usturoi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 2 lg faina
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • suc de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare de post se coc vinetele pe flacara, se curata si se lasa la scurs apoi se toaca. Se fierbe apa cu faina, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu uleiul, treptat, ca la maioneza, se pune sare, usturoiul tocat si vinetele. Nu se amesteca mai mult pentru ca se taie.


Vinetele de post cu usturoi se serveste pe paine prajita, unsa cu usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc