Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de vinete, faina, catei usturoi, ulei, apa, suc de lamaie si sare.
Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare de post se coc vinetele pe flacara, se curata si se lasa la scurs apoi se toaca. Se fierbe apa cu faina, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu uleiul, treptat, ca la maioneza, se pune sare, usturoiul tocat si vinetele. Nu se amesteca mai mult pentru ca se taie.
Vinetele de post cu usturoi se serveste pe paine prajita, unsa cu usturoi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii