Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de vinete, faina, catei usturoi, ulei, apa, suc de lamaie si sare.
Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare de post se coc vinetele pe flacara, se curata si se lasa la scurs apoi se toaca. Se fierbe apa cu faina, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu uleiul, treptat, ca la maioneza, se pune sare, usturoiul tocat si vinetele. Nu se amesteca mai mult pentru ca se taie.
Vinetele de post cu usturoi se serveste pe paine prajita, unsa cu usturoi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii