Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul, se spala si se toaca. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, la foc potrivit.
Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul, se spala si se toaca. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, la foc potrivit. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se amesteca din cand in cand pana sunt moi si fierte. Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins, la foc mic, se adauga usturoiul si cand s-a rumenit, se pun ciupercile impreuna cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la calit pana se inmoaie. Apoi se adauga maslinele si se mai lasa pe foc circa 10-15 minute. Patrunjelul verde se spala, se toaca, se presara in tigaie si se stinge focul. Daca e nevoie se mai completeaza cu sare, piper si condiment Delikat. Pastele se scurg de apa intr-o strecuratoare, se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un vas mare se amesteca ciupercile cu pastele.
Se servesc calde, ca atare.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCum, nu am vrut sa treaca vara fara sa fac tocanita aceasta, am preparat-o rapid si am revenit aici,sa v-o impart si...
Tocanita de ardei cu aripioare de puiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii