O reteta simpla si rapida, perfecta pentru cand esti infometat si nu mai ai rabdare. Budinca de paste cu sunca este foarte consistena si delicioasa.
Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste ele adaugam pe rand: ciupercile si sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul ras, patrunjelul, smantana si ouale batute si amestecate cu condimentele. Amestecam usor. Se pune compozitia intr-un vas si se da la cuptor pentru 25-30 minute.
Budinca de paste cu sunca se serveste calda cu salata verde, cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii