O reteta simpla si rapida, perfecta pentru cand esti infometat si nu mai ai rabdare. Budinca de paste cu sunca este foarte consistena si delicioasa.
Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste ele adaugam pe rand: ciupercile si sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul ras, patrunjelul, smantana si ouale batute si amestecate cu condimentele. Amestecam usor. Se pune compozitia intr-un vas si se da la cuptor pentru 25-30 minute.
Budinca de paste cu sunca se serveste calda cu salata verde, cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii