Cannelloni cu carne

Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de culoare, se scoate. Adaugam rozma

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cannelloni cu carne

Ingrediente

  • 12 tuburi canelloni
  • 300 gr carne tocata
  • 150 gr cascaval
  • 40 gr unt
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • o ceapa
  • 2 linguri cu bulion
  • busuioc verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1/2 lingurita cu rozmarin
  • 2 linguri cu vin alb sec
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul

incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de

culoare, se scoate. Adaugam rozmarinul si carnea tocata. Lasam la calit

cateva minute. Turnam vinul, sare, piperul si bulion. Lasam pe foc pana

scade supa, apoi dam cratita la o parte. Calim si ceapa, tocata in

prealabil. Adaugam rosiile taiate cubulete, saram si piperam si dupa ce

scade de stinge focul. Dam prin razatoare cascavalul si punem jumatate

din cantitate in carnea calita imrpeuna cu un ou. Amestecam bine, umplem

fiecare tub cu aceasta compozitie si o asezam intr-un vas

termorezistent. Turnam sosul de rosii si dam la cuptor 35-40 de minute.

Spre final presaram cascavalul ras si cateva frunze de busuioc


Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia

Alte retete culinare recomandate

Chiftele

Supa de galuste

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
1
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Prajitura foaie peste foaie
2
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Salata de fasole verde
3
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde
Lichior de menta
4
Romania

Lichior de menta

Lichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...

Lichior de menta
Plachie de crap
5
Romania

Plachie de crap

Plachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.

Plachie de crap