Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de culoare, se scoate. Adaugam rozma
Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul
incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de
culoare, se scoate. Adaugam rozmarinul si carnea tocata. Lasam la calit
cateva minute. Turnam vinul, sare, piperul si bulion. Lasam pe foc pana
scade supa, apoi dam cratita la o parte. Calim si ceapa, tocata in
prealabil. Adaugam rosiile taiate cubulete, saram si piperam si dupa ce
scade de stinge focul. Dam prin razatoare cascavalul si punem jumatate
din cantitate in carnea calita imrpeuna cu un ou. Amestecam bine, umplem
fiecare tub cu aceasta compozitie si o asezam intr-un vas
termorezistent. Turnam sosul de rosii si dam la cuptor 35-40 de minute.
Spre final presaram cascavalul ras si cateva frunze de busuioc
Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia
Alte retete culinare recomandate
Chiftele
Supa de galuste
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaPentru ca tot vazusem in ultima vreme tort cu morcovi, de sarbatori am hotarat sa prepar si eu unul ca sa imi potolesc pofta....
Desert tort cu morcovi si nuca
Comentarii