Cannelloni cu carne

Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de culoare, se scoate. Adaugam rozma

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cannelloni cu carne

Ingrediente

  • 12 tuburi canelloni
  • 300 gr carne tocata
  • 150 gr cascaval
  • 40 gr unt
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • o ceapa
  • 2 linguri cu bulion
  • busuioc verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1/2 lingurita cu rozmarin
  • 2 linguri cu vin alb sec
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul

incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de

culoare, se scoate. Adaugam rozmarinul si carnea tocata. Lasam la calit

cateva minute. Turnam vinul, sare, piperul si bulion. Lasam pe foc pana

scade supa, apoi dam cratita la o parte. Calim si ceapa, tocata in

prealabil. Adaugam rosiile taiate cubulete, saram si piperam si dupa ce

scade de stinge focul. Dam prin razatoare cascavalul si punem jumatate

din cantitate in carnea calita imrpeuna cu un ou. Amestecam bine, umplem

fiecare tub cu aceasta compozitie si o asezam intr-un vas

termorezistent. Turnam sosul de rosii si dam la cuptor 35-40 de minute.

Spre final presaram cascavalul ras si cateva frunze de busuioc


Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia

Alte retete culinare recomandate

Chiftele

Supa de galuste

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci