Cochilii cu sos rece si castraveti este o reteta de paste usoara si rapida. Fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga, apoi le punem la scurs.
Cochilii cu sos rece si castraveti este o reteta de paste usoara si rapida. Fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga (aproximativ 10 minute), apoi le punem la scurs intr-o strecuratoare si le lasam sa se raceasca; eventual le trecem si sub jet de apa rece.
Intre timp pregatim si legumele astfel: taiem castravetii pe lung, apoi cuburi (atentie! ii lasam in coaja ), taiem si maslinele felii, ceapa verde rondele (pastram un fir pentru decor) si ne apucam si de sos; amestecam iaurtul cu branzica, adaugam putin chimen si putin ulei de masline, sare, piper dupa gust.
Dupa ce s-au racit pastele le amestecam cu legumele, turnam sosul si amestecam bine dar fara sa rupem pastele. Dam putin la frigider sa se raceasca si sa intre bine sosul in cochilii.
Cochilii cu sos rece si castraveti le servim pe pat de salata verde si presaram deasupra frunze de patrunjel si ceapa verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii