Pentru retete dietetice! Apetisante si gustoase!
Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi in forme unse cu ulei de masline, forme de briose de preferat din silicon. Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine. Carnea se rumeneste in ulei incins, condimentata si aromata dupa gust. In fiecare forma in care am asezat spaghetele, turnam cate o lingura de legume fierte, apoi deasupra, cate o lingura de carne tocata rumenita si legam totul intre ele cu cate un ou delicios de prepelita. Dam cca. 15 minute la cuptor si apoi lasam sa se raceasca bine. Pregatim sosul delicios din patrunje,l dand la blender patrunjelul spala, scurs si taiat fin impreuna cu cei 2 catei de usturoi, cu o lingura de ulei de masline cu aroma de busuioc, pana ce obtinem o pasta legata, foarte delicioasa care se asaza pe platoul unde scoatem cu grija, fiecare cosulet din forma.
Extrasfat: Cand se pune carnea tocata deasupra legumelor, se ia cu un pic de ulei din tigaie, astfel spaghetele dupa coacere raman moi. Sosul de patrunjel se poate servi si deasupra cosuletelor. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii