Pentru retete dietetice! Apetisante si gustoase!
Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi in forme unse cu ulei de masline, forme de briose de preferat din silicon. Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine. Carnea se rumeneste in ulei incins, condimentata si aromata dupa gust. In fiecare forma in care am asezat spaghetele, turnam cate o lingura de legume fierte, apoi deasupra, cate o lingura de carne tocata rumenita si legam totul intre ele cu cate un ou delicios de prepelita. Dam cca. 15 minute la cuptor si apoi lasam sa se raceasca bine. Pregatim sosul delicios din patrunje,l dand la blender patrunjelul spala, scurs si taiat fin impreuna cu cei 2 catei de usturoi, cu o lingura de ulei de masline cu aroma de busuioc, pana ce obtinem o pasta legata, foarte delicioasa care se asaza pe platoul unde scoatem cu grija, fiecare cosulet din forma.
Extrasfat: Cand se pune carnea tocata deasupra legumelor, se ia cu un pic de ulei din tigaie, astfel spaghetele dupa coacere raman moi. Sosul de patrunjel se poate servi si deasupra cosuletelor. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii