Pieptul de pui (luat de pe os) se taie cubulete si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei, dupa 5 min. se adauga ciupercile taiate felii, sare si p
Pieptul de pui (luat de pe os) se taie cubulete si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei, dupa 5 min. se adauga ciupercile taiate felii, sare si piper. Cind sint rumenite se adauga sosul Alfredo si broccoli rupti in florete mici. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sint aproape fierte se adauga brinza parmezan(nu se fierbe prea mult dupa ce s-au adaugat broccoli deoarece acestea fierb foarte repede si se mai inmoaie si dupa ce mincarea se ia de pe foc). Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, cind sint fierte se strecoara, se clatesc cu putina apa calda si se pune peste ele 2 linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.
Sosul alfredo impreuna cu ciupercile, carnea si broccoli se serveste peste pastele fierte sau, optional, se amesteca dinainte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii