Fidea cu usturoi si ciuperci

Se infierbinta o lingura de ulei, in care se calesc putin usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele subtiri. Dupa ce s-au calit se sareaza,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. fidea de ou
  • 350 gr. ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se infierbinta o lingura de ulei, in care se calesc putin usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele subtiri. Dupa ce s-au calit se sareaza, se pipereaza si se pun la cuptor pentru 10 minute. Se adauga apoi zeama de lamiie si patrunjelul. Intre timp se fierbe fideaua, se strecoara, se pune pe un platou, se stropeste cu doua linguri de ulei si se amesteca cu ciupercile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci