Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare. Gorgonzola, cascavalul, mozzarela si ementaler-ul se taie cubulete. intr-o tigaie se topeste untul, peste
Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare. Gorgonzola, cascavalul, mozzarela si ementaler-ul se taie cubulete. intr-o tigaie se topeste untul, peste care se pun cele patru feluri de branza. Se amesteca bine, pana la omogenizare. Pastele se scurg de apa si se pun peste compozitia pregatita anterior. Se amesteca pana se imbraca pastele cu sosul de branza si devine cremos.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Chiftele
Piftie de curcan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii