Fusilli quatro fromagi

Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare. Gorgonzola, cascavalul, mozzarela si ementaler-ul se taie cubulete. intr-o tigaie se topeste untul, peste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fusilli
  • 200 gr unt
  • 200 gr gorgonzola
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr ementaler
  • 200 gr mozzarela
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare. Gorgonzola, cascavalul, mozzarela si ementaler-ul se taie cubulete. intr-o tigaie se topeste untul, peste care se pun cele patru feluri de branza. Se amesteca bine, pana la omogenizare. Pastele se scurg de apa si se pun peste compozitia pregatita anterior. Se amesteca pana se imbraca pastele cu sosul de branza si devine cremos.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Chiftele

Piftie de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori