Pentru retete dieteticer! Acest preparat poate fi un mic dejun sau o cina satioasa si sanatoasa!!!
Caisele si stafidele se lasa la hidratat in apa calda, cca. 30 minute, dupa care se scurg bine. Se pun pastele la fiert in apa clocotita, cu un praf de sare, cca. 10 minute, dupa care se scurg bine, se pun inapoi in craticioara in care au fiert impreuna cu untul, se amesteca usor si se lasa craticioara acoperita cca 5 minute, timp in care pastele absorb tot untul. Caisele hidratate se taie bucati mai mici, miezul de nuca prajit se marunteste un pic. Se adauga peste pastele fusilli tricolore miezul de nuca, stafidele, caisele maruntite si zaharul de cocos; se amesteca usor si se serveste presarat din abundenta cu zahar de cocos (sau zahar brun). Pofta buna!
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii