Galuste de gris pentru supa

Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 3 linguri de gris
  • sare
  • putin unt

Mod de preparare

Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de batere pina in momentul in care grisul se desprinde de pe furculita.

Atunci se ia cu lingurita sau cu lingura mare din compozitie, se lasa galustele in supa fierbinie, dar care nu clocoteste, si se fierb acoperit.

Pentru ca galustele sa fie pufoase, se poate adauga in compozitie putin unt.

Se pun sa fiarba imediat ce compozitia este gata, deoarece altfel se intaresc. Se fierb acoperit douazeci de minute.

Cind se lasa la fundul oalei, galustele sint gata.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba de perisoare a la grec

Ciorba radauteana

Ciorba de carne de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori