Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de
Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de batere pina in momentul in care grisul se desprinde de pe furculita.
Atunci se ia cu lingurita sau cu lingura mare din compozitie, se lasa galustele in supa fierbinie, dar care nu clocoteste, si se fierb acoperit.
Pentru ca galustele sa fie pufoase, se poate adauga in compozitie putin unt.
Se pun sa fiarba imediat ce compozitia este gata, deoarece altfel se intaresc. Se fierb acoperit douazeci de minute.
Cind se lasa la fundul oalei, galustele sint gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba de perisoare a la grec
Ciorba radauteana
Ciorba de carne de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii