Gnoki florentin este o mancare cu paste cu spanac delicioasa. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste in apa clocotita cu sare, se scurge.
Gnoki florentin este o mancare cu paste cu spanac delicioasa. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste in apa clocotita cu sare, se scurge si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala. Spanacul se inabusa in 75 g margarina in 500 ml lapte, se adauga gris sub forma de ploaie si se amesteca continuu. Dupa ce se raceste, se adauga ouale si se amesteca. Din 75 g margarina, faina dizolvata in 100 ml apa rece, sare si 200 ml lapte se prepara un sos, care se fierbe cca 5 minute. Sosul se toarna in tava unsa cu margarina si tapetata cu compozitia de gris, se presara cascaval ras si se introduce la cuptor 10 minute.
Gnoki florentin se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii