Gnoki gratinati este o mancare de paste cu cascaval delicioasa. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Laptele se fierbe si se raceste.
Gnoki gratinati este o mancare de paste cu cascaval delicioasa. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Laptele se fierbe si se raceste. intr-un vas se fierb cca 200 ml lapte cu sare si ulei. Cand da in clocot se adauga 100 g faina, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se retrage vasul de pe foc, se raceste putin, se adauga 2 oua si se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza batoane de cca 3 cm lungime, care se fierb intr-un vas cu apa clocotita si sare cca 15 minute. Se prepara un sos alb din 75 g margarina, faina si lapte, la care se adauga un ou si sare. Acest sos se amesteca cu 75 g cascaval ras si gnoki. Compozitia obtinuta se aseaza in tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Deasupra se presara cascaval ras si se gratineaza la cuptor.
Gnoki gratinat se serveste cald, taiat dreptunghiular.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii