Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt. La acestea se adauga spanacul si se lasa pe foc timp de 3-4 minute. Se dizolva branza in supa calduta
Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt. La acestea se adauga spanacul si se lasa pe foc timp de 3-4 minute. Se dizolva branza in supa calduta, apoi se pune branza feta taiata cubulete, sare (daca mai este cazul), piper si un praf de nucsoara. Se unge tava cu unt sau orice alta grasime, si se pun foi;e de lasagna, spanacul calit si sosul de branza. Se presara cascavalul ras si se da la cuptorul incins pentru 40 minute. Testeaza lasagna ca este gata prin a impunge cu o furculita, daca aceasta intra cu usurinta atunci preparatul este gata se servit.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii