Ceapa se toaca fin si se pune intr-o cratita la calit in ulei.S e adauga carnea si se calesc impreuna circa 5 minute. Rosiile se oparesc, se curata de
Ceapa se toaca fin si se pune intr-o cratita la calit in ulei.S e adauga carnea si se calesc impreuna circa 5 minute. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se toaca marunt, se adauga peste carne, se condimenteaza, se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cind sosul este aproape fiert se adauga busuiocul. In acest timp se prepara sosul bechamel din doua linnguri de unt, faina, lapte. Se condimenteaza cu sare si piper. Foile de lasagne se oparesc in apa fiarta citeva minute - 2-3. Se asaza intr-o tava mai mica unsa cu unt un strat de foi, se pune un strat de sos de carne, un strat de sos bechamel si se continua astfel pina se pun 4-5 straturi de foi. Deasupra se pune un strat de sos bechamel peste care se presara cascaval ras si se da la cuptor timp de 20 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii