Fierbeti linguinele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, prajiti usturoiul, ardeii iuti rosii, tocate marunt in pr
Fierbeti linguinele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, prajiti usturoiul, ardeii iuti rosii, tocate marunt in prealabil dar si oregano in putin ulei de masline, pana cand s-au inmuiat. Adaugati rosiile scurse si tocate marunt si lasati-le sa fiarba la foc mic. Mai puneti maslinele, caperele, ansoa si continuati sa fierbeti inca 4 sau 5 minute, pana veti obtine un sos de rosii cu o consistenta mai groasa. Luati vasul de pe foc, puneti linguinele scurse in aceasta compozitie si amestecati-le pana vor fi acoperite in intregime cu sos.
Rupeti busuiocul si puneti-l deasupra, asezonati si stropiti cu putin ulei de masline extravirgin de calitate superioara. Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Ardei umpluti
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii