Se pune apa la fiert pentru paste. In apa punem cateva picaturi de ulei si sare. Pastele se vor fierbe al dente. Cat timp fierbe apa, pregatim sosul p
Se pune apa la fiert pentru paste. In apa punem cateva picaturi de ulei si sare. Pastele se vor fierbe al dente. Cat timp fierbe apa, pregatim sosul pentru linguine. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc usor in uleiul incins. Se adauga vinul alb, zeama de lamaie, zeama de carne si smantana si se da in clocot pana scade putin. Sosul se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga apoi pastele si crevetii. Se amesteca totul cu verdeata tocata si se mai condimenteaza dupa gust.
Se serveste ornat cu verdeata si cu un pahar rece de vin alb.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii