Se cerne faina, se spala ouale si se sparg peste faina. Aluatul se sareaza putin, apoi se framanta pe planseta sau intr-o farfurie adanca, adaugand ap
Se cerne faina, se spala ouale si se sparg peste faina. Aluatul se sareaza putin, apoi se framanta pe planseta sau intr-o farfurie adanca, adaugand apa necesara.
Se framanta pana cand aluatul se desprinde de pe mana, apoi se imparte in mai multe bucati mici, se presara faina pe planseta si se intind foi subtiri.
Se presara faina peste fiecare foaie, se ruleaza de la cele doua capete spre mijloc, dupa care se taie rulouri lungi de 10-15 cm.
Se despart macaroanele, se lasa pe planseta sa se usuce, dupa care se pun la fiert in apa care clocoteste, cu un praf de sare.
Se scurg dupa ce au fiert si se prepara diferite feluri de mancare.
Alte mancaruri
recomandate:
Vinete impanate
Zacusca de peste cu arpagic
Varza la cuptor
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orez
Comentarii
Adaugă comentariu