Fierbe pastele in apa cu sare si putin ulei dupa indicatiile de pe ambalaj. intre timp, taie sunca in cubulete si prajeste-o in ulei, iar peste ea pun
Fierbe pastele in apa cu sare si putin ulei dupa indicatiile de pe ambalaj. intre timp, taie sunca in cubulete si prajeste-o in ulei, iar peste ea pune pastele fierte si scurse. Amesteca apoi cu grija. Cand sunt calde inca, se portioneaza in farfurii, se presara cu cascaval si se stropesc cu o lingura de smantana. Aseaza pastele amestecate cu sunca intr-un vas termorezistent, pune deasupra lor cascavalul afumat, stropeste cu smantana si da la cuptorul incins, lasandu-le pana cand se topeste cascavalul.
Serveste cu salata de rosii cherry si rucola.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Ardei umpluti
Conopida la cuptor cu bacon
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii