Se fierb macaroane in mod obisnuit, dupa indicatiile de pe punga. Se razuieste branza, de preferat pe razatoarea mica. Se taie slaninuta cuburele cat
Se fierb macaroane in mod obisnuit, dupa indicatiile de pe punga. Se razuieste branza, de preferat pe razatoarea mica. Se taie slaninuta cuburele cat de mici si, se incearca, egale. Se pune slaninuta la prajit. Macaroanele se spala cu apa calda si se rastoarna peste slaninuta dupa ce aceasta a devenit crocanta. Se amesteca si apoi se adauga branza. Se amesteca pana se topeste branza.
In loc de branza telemea, se poate folosi cu succes cascaval sau orice alt tip de branzeturi, dupa preferinta.
Se servesc cu SMANTANA din belsug!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii