Macaroanele cu branza telemea sunt mancaruri cu paste simple si rapide. Branza telemea se spala si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita.
Macaroanele cu branza telemea sunt mancaruri cu paste simple si rapide. Branza telemea se spala si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in cca 1,5 l apa clocotita cu sare. Dupa ce se fierb, se strecoara, se trec prin jet de apa rece si se scurg. Macaroanele se introduc intr-un vas cu ulei incins, se amesteca cu branza telemea si se introduc la cuptor 5 minute.
Macaroanele cu branza telemea se servesc calde.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii