Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte in doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj,
Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte in doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. Caliti ceapa in uleiul incins intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete. Continuati inca 2-3 minute, dupa care adaugati rosiile In bulion, piperul si 3 linguri din apa in care ati fiert pastele. Fierbeti sosul de carne timp de 4-5 minute, dupa care presarati patrunjelul tocat si amestecati impreuna cu pastele scurse.
Serviti pastele cu sos si presarati deasupra cascavalul ras.
Alte retete recomandate
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii