Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei.
Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei. Adauga carnea tocata, sareaza, pipereaza si condimenteaza cu busuioc dupa gust. Toarna putin apa ca sa fiarba bine carnea, iar la final adauga rosiile in bulion si mai lasa putin la fiert. Scoate pastele fierte, scurge-le bine si pune-le intr-un vas termorezistent, asezandu-le in straturi: un rand de macaroane, un rand de amestec din tigaie. Puune smantana deasupra si da la cuptorul incins pentru 20 de minute.
Serveste-le fierbinti cu cascaval ras deasupra.
Alte retete:
Ardei umpluti
Pulpe de pui la cuptor
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii