Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei.
Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei. Adauga carnea tocata, sareaza, pipereaza si condimenteaza cu busuioc dupa gust. Toarna putin apa ca sa fiarba bine carnea, iar la final adauga rosiile in bulion si mai lasa putin la fiert. Scoate pastele fierte, scurge-le bine si pune-le intr-un vas termorezistent, asezandu-le in straturi: un rand de macaroane, un rand de amestec din tigaie. Puune smantana deasupra si da la cuptorul incins pentru 20 de minute.
Serveste-le fierbinti cu cascaval ras deasupra.
Alte retete:
Ardei umpluti
Pulpe de pui la cuptor
Mancare de mazare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii