Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se lasa deoparte, timp in care se pregatesc
Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se lasa deoparte, timp in care se pregatesc ciupercile.
Se curata ciupercile de partea tare, se spala in mai multe ape, trecand cu mana peste lamele, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas emailat sa se caleasca cu o lingura de unt si un praf de sare.
Cand s-au inmuiat bine, se amesteca ciupercile cu macaroanele scurse, cu telemea rasa si un paharel sos de rosii.
Amestecul se toarna intr-o cratita unsa cu o lingura de unt, care se introduce in cuptor sau se tine pe plita la foc mic, pana cand mancarea scade bine.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Spaghetti cu ciuperci si rosii
Rulada cu ciuperci
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii