Macaroane cu mazare, branza si bacon

Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida, pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Macaroane cu mazare, branza si bacon

Ingrediente

  • 200 g macaroane
  • 100 g mazare
  • 100 g telemea de capra (sau de vaca)
  • 100 g bacon
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida (asa cum imi place mie), pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.

Pentru inceput, se fierb pastele circa 10 minute.
Baconul se taie bucatele mici si se prajeste 5 minute pana devine crocant, dar fara ulei.
Branza se taie bucatele mici sau se faramiteaza.

Apoi, se amesteca macaroanele cu restul ingredientelor (mazare, bacon, smantana, branza, mustar), se incalzesc cateva minute si se servesc imediat.


Macaroanele cu mazare, branza si bacon serviti-le doar calde; reci nu sunt chiar asa de gustoase…

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc