Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida, pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.
Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida (asa cum imi place mie), pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.
Pentru inceput, se fierb pastele circa 10 minute.
Baconul se taie bucatele mici si se prajeste 5 minute pana devine crocant, dar fara ulei.
Branza se taie bucatele mici sau se faramiteaza.
Apoi, se amesteca macaroanele cu restul ingredientelor (mazare, bacon, smantana, branza, mustar), se incalzesc cateva minute si se servesc imediat.
Macaroanele cu mazare, branza si bacon serviti-le doar calde; reci nu sunt chiar asa de gustoase…
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii