Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida, pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.
Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida (asa cum imi place mie), pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.
Pentru inceput, se fierb pastele circa 10 minute.
Baconul se taie bucatele mici si se prajeste 5 minute pana devine crocant, dar fara ulei.
Branza se taie bucatele mici sau se faramiteaza.
Apoi, se amesteca macaroanele cu restul ingredientelor (mazare, bacon, smantana, branza, mustar), se incalzesc cateva minute si se servesc imediat.
Macaroanele cu mazare, branza si bacon serviti-le doar calde; reci nu sunt chiar asa de gustoase…

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii