Aceste delicioase macaroane cu sos de branza si broccolli le gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de paste. Pentru a le prepara aveti nevoie de macaroane, ceapa, broccolli, faina, unt, branza topita si smantana.
Macaroanele cu sos de branza si broccolli sunt delicioase. Pentru prepararea acestei retete de paste se fierb mcaroanele, apoi se terc prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Se pune intr-o oala cu apa si sare broccolli la fiert, iar intre timp se caleste ceapa tocata in unt sau ulei si se stinge cu putina apa. Se adauga 2 linguri faina, se rumenesc putin apoi se stinge totul cu lapte si apa. Se adauga branza topita si se amesteca pana cand aceasta se topeste bine. Se adauga broccoli, sare si dupa ce a fiert putin se adauga smantana. Se mai lasa vasul pe foc, apoi se presara cu piper macinat.
Macaroanele cu sos de branza si broccolli se servesc calde, cu sosul turnat peste ele.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii