Aceste delicioase macaroane cu sos de branza si broccolli le gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de paste. Pentru a le prepara aveti nevoie de macaroane, ceapa, broccolli, faina, unt, branza topita si smantana.
Macaroanele cu sos de branza si broccolli sunt delicioase. Pentru prepararea acestei retete de paste se fierb mcaroanele, apoi se terc prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Se pune intr-o oala cu apa si sare broccolli la fiert, iar intre timp se caleste ceapa tocata in unt sau ulei si se stinge cu putina apa. Se adauga 2 linguri faina, se rumenesc putin apoi se stinge totul cu lapte si apa. Se adauga branza topita si se amesteca pana cand aceasta se topeste bine. Se adauga broccoli, sare si dupa ce a fiert putin se adauga smantana. Se mai lasa vasul pe foc, apoi se presara cu piper macinat.
Macaroanele cu sos de branza si broccolli se servesc calde, cu sosul turnat peste ele.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii