Spanacul oparit si tocat se inabusa in ulei cu ceapa prajita si sare. Se leaga cu pesmetul. Macaroanele rupte in bucati se fierb in apa cu sare. Se st
Spanacul oparit si tocat se inabusa in ulei cu ceapa prajita si sare. Se leaga cu pesmetul. Macaroanele rupte in bucati se fierb in apa cu sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se amesteca cu spanacul preparat si se pun intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se pun deasupra bucatele de unt si se rumeneste 30 minute la cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii