Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se unge o forma cu unt, se taie sunca
Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se unge o forma cu unt, se taie sunca felii subtiri si se amesteca cu macaroanele, apoi se pun impreuna in forma.
Se bat spuma trei oua, se pun peste macaroane, se sareaza si se indulceste dupa gust sucul de rosii, care se rastoarna peste amestec. Se introduce forma in cuptorul incins, pentru o jumatate de ora.
Deasupra amestecului se pun bucatele mici din restul de unt, pentru ca mancarea sa fie gustoasa si sa nu se usuce.
Mancarea se serveste calda, taiata felii potrivit de groase.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Ostropel de pui cu ciuperci
Sufleu de spanac
Mancare de mazare cu carne
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii