Pune laptele la fiert si cand clocoteste adauga macaroanele. Lasa sa fiarba 10-12 minute, scurge-le si apoi adauga branza faramitata si ouale. Amestec
Pune laptele la fiert si cand clocoteste adauga macaroanele. Lasa sa fiarba 10-12 minute, scurge-le si apoi adauga branza faramitata si ouale. Amesteca energic, la cald.
Varianta 1
Pune din compozitia de baza in castroane si presara nuca si zahar.
Varianta 2
Opareste timp de 5 minute macul, apoi sfarama-l un pic in mojar. Adauga din compozitia de baza si amesteca impreuna cu stafidele.
Varianta 3
Amesteca galbenusurile cu zaharul, pune la bain-marie si adauga lapte putin cate putin, amestecand continuu, pana se ingroasa, ca o ciulama mai moale. Adauga batonul si coaja de lamaie. Pune din compozitia de baza in castroane, iar deasupra mult sos.
Alte retete:
Mancare de mazare
Papanasi fierti
Galuste cu prune

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii