Pune laptele la fiert si cand clocoteste adauga macaroanele. Lasa sa fiarba 10-12 minute, scurge-le si apoi adauga branza faramitata si ouale. Amestec
Pune laptele la fiert si cand clocoteste adauga macaroanele. Lasa sa fiarba 10-12 minute, scurge-le si apoi adauga branza faramitata si ouale. Amesteca energic, la cald.
Varianta 1
Pune din compozitia de baza in castroane si presara nuca si zahar.
Varianta 2
Opareste timp de 5 minute macul, apoi sfarama-l un pic in mojar. Adauga din compozitia de baza si amesteca impreuna cu stafidele.
Varianta 3
Amesteca galbenusurile cu zaharul, pune la bain-marie si adauga lapte putin cate putin, amestecand continuu, pana se ingroasa, ca o ciulama mai moale. Adauga batonul si coaja de lamaie. Pune din compozitia de baza in castroane, iar deasupra mult sos.
Alte retete:
Mancare de mazare
Papanasi fierti
Galuste cu prune
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii