Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare care clocoteste, se lasa sa fiarba o jumatate de ora, dupa care se scot, se clatesc ou apa rece si se scurg
Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare care clocoteste, se lasa sa fiarba o jumatate de ora, dupa care se scot, se clatesc ou apa rece si se scurg.
Se pun intr-un vas adanc, se amesteca cu jambonul taiat fasii subtiri, se sareaza si se pipereaza si apoi se amesteca cu trei oua batute spuma si un pahar de smantana.
Se unge o forma cu o lingura de unt, se rastoarna amestecul, se introduce forma in cuptorul cald, pentru o jumatate de ora, lasand sa se coaca la foc potrivit.
Se servesc in forma in care s-au preparat, acoperite cu sos de rosii indulcit.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Paste gobetti cu costita si mazare
Placinta cu spanac si carne de pui
Pui cu ananas
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii