Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mi
Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg.
Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mic inca 10 minute.
Se ia vasul de pe foc, se amesteca macaroanele cu un sos facut din : un pahar de sos de rosii, amestecat cu un pahar de smantana si o lingurita de mustar.
Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se toarna peste macaroane, care se servesc alaturi de legume sote si ochiuri romanesti.
Macaroanele se acopera cu doua linguri de cascaval ras sau brinza telemea.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de piept de pui cu paste
Musaca de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii