Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mi
Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg.
Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mic inca 10 minute.
Se ia vasul de pe foc, se amesteca macaroanele cu un sos facut din : un pahar de sos de rosii, amestecat cu un pahar de smantana si o lingurita de mustar.
Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se toarna peste macaroane, care se servesc alaturi de legume sote si ochiuri romanesti.
Macaroanele se acopera cu doua linguri de cascaval ras sau brinza telemea.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de piept de pui cu paste
Musaca de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii