Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga ap
Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga apa si se fierbe pana cand se inmoaie carnea. Se fierb macaroanele, se strecoara apa si se lasa sa se raceasca. Ouale fierte se tai bucatele. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper. Jumatate din pastele cu unt se pune intr-o tava unsa cu unt, se toarna peste ele macaroanele cu sos, iar apoi ultimul strat de paste. Se acopera totul cu oule batute si se baga la cuptor, la foc mediu.
Alte reteta paste recomandate
Lasagna
Paste cu spanac
Spaghete ciuperci
Placinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatMancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei...
Mancare de spanac cu ou ochiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru că tocmai sunt bune de mâncat murăturile puse în toamna aceasta și pentru că a venit timpul să mai fac...
Sandviciuri cu preparate din carne și murăturiIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii