Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiat
Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiate, amestecand continuu. Puneti carnea tocata si prajiti-o, de asemenea, amestecand. Stingeti cu bucatile de rosii si fierbeti timp de 10 minute, pana cand sosul se mai ingroasa. Adaugati smantana si maghiranul si condimentati sosul cu zahar, piper si sare. Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le si amestecati-le cu sosul.
Puteti orna cu maghiran.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii