Reteta de Paste Primavera a la Jamie Oliver este o mancare cu paste cu multe legume cu o textura cremoasa cu toate ca este o mancare de post.
O reteta de mancare de post delicioasa, paste cu sos cu multe legume cu o textura foarte cremoasa ce se prepara foarte rapid.
Prima data pregateste verdeturile: taie coditele sparanghelului dupa care taie-l in bucati de 1cm. Toaca ceapa verde si spanacul.
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, adauga ceapa verde, sparanghelul, boabele de mazare si spanacul si lasa-le pe foc 5 minute amestecand.
Intre timp tocata marunt verdeturile.
Dupa ce legumele s-au calit, adauga cele doua linguri de faina, amesteca pana s-au incorporat si adauga treptat laptele de soia. Amesteca bine si lasa tigaia la foc mic amestecand din cand in cand pentru 10 minute, pana mai scade laptele si incepe sa se formeze un sos cremos. Adauga si verdeturile tocate si zeama de lamaie.
Intre timp pune pastele la fiert respectand indicatiile de pe pachet, in apa cu sare, altfel nu vor avea niciun gust.
Dupa ce s-au fiert scurge-le de apa dar pastreaza o cana de apa fierbinte in timp ce le scurgi.
Ia tigaia cu sosul de pe foc, si cu un blender vertical paseaza o parte din legume, adauga apoi pastele si cana de apa in care au fiert, mai lasa pe foc cateva minute si gata!
Servestele pastele primavera cu sos din abudenta, calde.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii