Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga chilli, scortisoara, si frunze de busuioc la foc mediu pentru 5 min. pana cand rosiile s-au cal
Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga chilli, scortisoara, si frunze de busuioc la foc mediu pentru 5 min. pana cand rosiile s-au calit; se adauga apoi rosiile, tuna si un pic sare; se amesteca din cand in cand (se lasa sa fiarba maxim 20 min). Se gateste pastele intr-un vas cu apa fierbinte cu sare. Pastele gatite(pastrati putina apa de la paste) se adauga in pasta de rosii si tuna si cateva frunze busuioc si putin ulei masline si zeama de lamaie, parmesanul si se amesteca. Daca trebuie se adauga un pic de apa de la paste. Se adauga condimente dupa gust sare, piper optional.
Merg bine cu vin rosu italienesc.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii