Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, chilli, scortisoara, si frunze de busuioc la foc mediu pentru 5 min, pana
Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, chilli, scortisoara, si frunze de busuioc la foc mediu pentru 5 min, pana cand s-au calit; se adauga apoi rosiile, tuna si un pic sare; se amesteca din cand in cand (se lasa sa fiarba maxim 20 min). Se gatesc pastele intr-un vas cu apa fierbinte + sare. Pastele gatite (pastrati putina apa de la paste) se adauga in pasta de rosii si tuna + cateva frunzulite de busuioc si putin ulei de masline + zeama de lamaie + parmezanul si se amesteca. Daca trebuie se adauga un pic de apa de la paste. Se adauga condimente dupa gust sare, piper optional.
Merg bine cu vin rosu italienesc.
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniSe spala fructele, se curata de codite si se pun intr-un vas mare de sticla acoperite cu zahar. O lingura de zahar se freaca...
Vin de visineEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si cireseO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu