Pastele cu broccoli si gorgonzola se prepara rapid si usor, gorgonzola prin gustul ei aromat potrivindu-se perfect atat cu broccoli-ul, cat si cu pieptul de pui.
In primul rand punem apa cu sare la fiert intr-o oala. Cand incepe sa fiarba adaugam buchetele de broccoli si le lasam sa fiarba pentru 3 minute. Le scoatem, le trecem sub un jet de apa rece si le lasam sa se storca bine de apa in strecuratoare.
Adaugam pastele in apa in care a fiert si broccoli-ul si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp pregatim sosul pentru paste: taiem pieptul de pui (fiert sau la gratar) in bucatele mici. Punem gorgonzola intr-un bol si o pasam cu furculita, adaugam otetul de vin alb, apoi uleiul de masline si salvia, si piper negru dupa gust. Amestecam bine, iar la final adaugam pastele scurse de apa, broccoli-ul si pieptul de pui.
Pastele cu broccoli si gorgonzola se garnisesc cu frunze de salvie si piper negru si se servesc caldute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii