Pastele cu broccoli si gorgonzola se prepara rapid si usor, gorgonzola prin gustul ei aromat potrivindu-se perfect atat cu broccoli-ul, cat si cu pieptul de pui.
In primul rand punem apa cu sare la fiert intr-o oala. Cand incepe sa fiarba adaugam buchetele de broccoli si le lasam sa fiarba pentru 3 minute. Le scoatem, le trecem sub un jet de apa rece si le lasam sa se storca bine de apa in strecuratoare.
Adaugam pastele in apa in care a fiert si broccoli-ul si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp pregatim sosul pentru paste: taiem pieptul de pui (fiert sau la gratar) in bucatele mici. Punem gorgonzola intr-un bol si o pasam cu furculita, adaugam otetul de vin alb, apoi uleiul de masline si salvia, si piper negru dupa gust. Amestecam bine, iar la final adaugam pastele scurse de apa, broccoli-ul si pieptul de pui.
Pastele cu broccoli si gorgonzola se garnisesc cu frunze de salvie si piper negru si se servesc caldute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii