Paste cu frisca si cascaval

Pastele se fierb. Se incalzeste frisca, se amesteca in ea cascavalul maruntit, pana se topeste. La urma se toarna frisca cu cascaval peste pastele fie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste (tubulare) sau pene
  • 2 dl frisca
  • 100 g cascaval marmorat

Mod de preparare

Pastele se fierb. Se incalzeste frisca, se amesteca in ea cascavalul maruntit, pana se topeste. La urma se toarna frisca cu cascaval peste pastele fierbinti.
Alte reteta paste recomandate

Lasagna

Paste cu spanac

Spaghete ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci