Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clat
Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clateste cu apa rece, ci se lasa sa stea in strecuratoare. In acest timp se prepara un sos: se topeste putin unt in care se rumenesc 2 linguri de faina. Se presara cate un varf de cutit de nucsoara, cimbru, busuioc, citronela si menta (daca aveti). Se toarna laptele si se fierbe 2-3 minute. Fructele de mare, presarate cu piper macinat si, eventual, putin praf de usturoi, se amesteca cu pastele fierte. Sosul se serveste intr-un bol separat.
Alte retete paste recomandate
Lasagna
Paste cu spanac
Spaghete ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii