Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clat
Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clateste cu apa rece, ci se lasa sa stea in strecuratoare. In acest timp se prepara un sos: se topeste putin unt in care se rumenesc 2 linguri de faina. Se presara cate un varf de cutit de nucsoara, cimbru, busuioc, citronela si menta (daca aveti). Se toarna laptele si se fierbe 2-3 minute. Fructele de mare, presarate cu piper macinat si, eventual, putin praf de usturoi, se amesteca cu pastele fierte. Sosul se serveste intr-un bol separat.
Alte retete paste recomandate
Lasagna
Paste cu spanac
Spaghete ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii