Se amesteca galbenusurile cu unt, smantana, se condimenteaza si se adauga pastele fierte. Se adauga legumele, sunca, cantitatile se pun dupa gust, iar
Se amesteca galbenusurile cu unt, smantana, se condimenteaza si se adauga pastele fierte. Se adauga legumele, sunca, cantitatile se pun dupa gust, iar in final se adauga spuma obtinuta din albusurile de ou. Se tapeteaza un vas yena cu faina, se adauga mancarea si se presara cu pesmet.
Se orneaza cu cascaval ras si se prajeste pana se rumeneste.
Alte reteta paste recomandate
Paste cu spanac
Paste cu pui
Spaghete ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii