Pastele cu legume sunt foarte usor de preparat, satioase si rapide, pot reprezenta cu succes o cina.
Se aseaza pe foc o oala cu apa si sare si se lasa sa clocoteasca, apoi adaugam pastele si le lasam sa fiarba 15 minute. Intre timp taiem marunt legumele si se trag in tigaia incinsa cu 2 linguri de ulei de masline. Dupa ce pastele sunt gata, se scurg de apa si se adauga in tigaie alaturi de sosul de legume si se mai lasa 2 minute.
Pofta buna
Pastele cu legume se servesc calde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosii
Comentarii