Carofii se taie cuburi iar fasolea se taie jumatati si se fierb 15-20 min in apa cu sare. Ustuoiul, busuiocul, mugurii de pin si cascavalul se paseaza
Carofii se taie cuburi iar fasolea se taie jumatati si se fierb 15-20 min in apa cu sare. Ustuoiul, busuiocul, mugurii de pin si cascavalul se paseaza cu mixerul. Se adauga treptat uleiul de masline pina se formeaza o pasta cremoasa, care se sareaza si se pipereaza. Pastele se fierb in apa cu sare conform informatiilor de pe pachet. Se trec prin jet de apa rece, se scurg si se amesteca cu sosul, fasolea verde si cartofii.
Se aseaza pe farfurii si se orneaza cu frunze de busuioc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii