Paste cu pui si dovlecei este o mancare consistenta si delicioasa, perfecta atat pentru pranz cat si pentru cina.
Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Pieptul de pui se spala si se tai cubulete, legumele se curata si se spala.
Dovlecelul se taie felii si se frige pe grill, rosiile se decojesc si se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se caleste putin un catel de usturoi(dupa se indeparteaza) si se adauga pieptul de pui. Peste se adauga dovlecelul ,rosiile si sosul de rosii aromatizat cu condimente. Patrunjelul se marunteste impreuna cu usturoiul ramas si se adauga si el in sos. La sfarsit se adauga peperoncino, si cele 2 linguri de smantana, pt a face sosul mai cremos. Se scurg pastele si se stropesc cu ulei de masline.
Se adauga sosul peste paste si se amesteca.
Pastele cu pui si dovlecei se servesc cu frunze de busuioc proaspat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii