Paste cu pui si dovlecei este o mancare consistenta si delicioasa, perfecta atat pentru pranz cat si pentru cina.
Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Pieptul de pui se spala si se tai cubulete, legumele se curata si se spala.
Dovlecelul se taie felii si se frige pe grill, rosiile se decojesc si se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se caleste putin un catel de usturoi(dupa se indeparteaza) si se adauga pieptul de pui. Peste se adauga dovlecelul ,rosiile si sosul de rosii aromatizat cu condimente. Patrunjelul se marunteste impreuna cu usturoiul ramas si se adauga si el in sos. La sfarsit se adauga peperoncino, si cele 2 linguri de smantana, pt a face sosul mai cremos. Se scurg pastele si se stropesc cu ulei de masline.
Se adauga sosul peste paste si se amesteca.
Pastele cu pui si dovlecei se servesc cu frunze de busuioc proaspat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii