Am taiat ustroiul felii subtiri,l-am calit putin in ulei de masline. Am spalat si curatat rosiile si le-am taiat cubulete. Le-am pus peste ustroiul ca
Am taiat ustroiul felii subtiri,l-am calit putin in ulei de masline.
Am spalat si curatat rosiile si le-am taiat cubulete.
Le-am pus peste ustroiul calit in tigaie.am sarat ,am piperat si am adaugat frunzele de basilikum,pe care le-am rupt grob.nu se lasa prea mult pe foc, doar pana devine un sos in care mai s evad bucatelele de rosii.
Acest sos l-am turnat peste, pastele fierte al dente.
Mozzarella am taiat-o cubulete/bucatele si am pus peste pastele cu sos si am amestecat pana,mozzarella a facut fire.
Se servete cald
Pofta buna!
Reteta Pasta pomodoro e mozzarella a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraAm preparat acest cus-cus cu dorinta de a mai schimba putin garnitura de langa friptura de pui. Am avut emotii, nestiind daca...
Garnitura de cus-cus cu friptura de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii