Paste cu sos de frisca si ciuperci

Se topeste untul intr-un vas se adauga usturoi, ciuperci si se fierbe pina se evapora apa pe care o lasa ciupercile. Se adauga frisca, sare, piper, nu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 1 catel usturoi 150 gr. ciuperci taiate
  • 1 cutie frisca 200 gr. (care se poate si fierbe)
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 500 gr pasta care a fost fiarta de dinainte
  • ceapa verde( numai partea verde)

Mod de preparare

Se topeste untul intr-un vas se adauga usturoi, ciuperci si se fierbe pina se evapora apa pe care o lasa ciupercile. Se adauga frisca, sare, piper, nucsoara se fierbe pina cind sosul este legat. Sosul se toarna peste paste.


Se serveste cu ceapa verde taiata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci