retete vara
Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare.
Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Intr-o cratita calim ceapa cu usturoiul in ulei de masline incins, curatate si tocate marunt.
Adaugam carnea, amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam sosul de rosii, fasolea verde, rosiile tocate marunt si condimente dupa gust.
Amestecam ocazional pana ce carnea este fiarta.
Topim untul intr-o cratita si adaugam pastele,un praf de sare si amestecam bine.
Asezam pastele in farfurii, adaugam sosul de rosii si deasupra cascaval ras.
Sau adaugam sosul de rosii peste paste, cascaval ras si amestecam bine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii