Paste cu sunca

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii. Dovleceii se curata de coaja, se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. paste
  • sare
  • untdelemn
  • 2 dovlecei
  • 200 gr. sunca
  • cozi de ceapa verde
  • patrunjel verde
  • piper alb

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii.

Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete, la fel si sunca, se calesc si ele in untdelemn, apoi se amesteca cu pastele si se condimenteza cu piper.

Se orneaza totul cu cozile de ceapa taiate 2-3cm si cu patrunjel

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci