Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt parte
Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt partea alba a prazului, apoi se caleste 5 minute pe foc, intr-o lingura de ulei. Se adauga ouale batute cu sare si piper si se lasa sa se faca omleta. Apoi se taie lamele. Se scurg pastele de apa si se pun intr-o salatiera. Se toarna peste ele restul de ulei, lamelele de omleta, sunca taiata cubulete. Se presara mazarea, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se servesc calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii