Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt parte
Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt partea alba a prazului, apoi se caleste 5 minute pe foc, intr-o lingura de ulei. Se adauga ouale batute cu sare si piper si se lasa sa se faca omleta. Apoi se taie lamele. Se scurg pastele de apa si se pun intr-o salatiera. Se toarna peste ele restul de ulei, lamelele de omleta, sunca taiata cubulete. Se presara mazarea, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii