Paste cu sunca si praz

Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt parte

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste
  • 3 oua
  • 100g sunca
  • 150 g mazare
  • 100 g praz
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt partea alba a prazului, apoi se caleste 5 minute pe foc, intr-o lingura de ulei. Se adauga ouale batute cu sare si piper si se lasa sa se faca omleta. Apoi se taie lamele. Se scurg pastele de apa si se pun intr-o salatiera. Se toarna peste ele restul de ulei, lamelele de omleta, sunca taiata cubulete. Se presara mazarea, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci