Pentru paste delicioase cu branza asortata se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cand sunt gata se rastorna intr-o sita se strecoara.
Pentru paste delicioase cu branza asortata se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cand sunt gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smantana, branza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune parizerul de pui taiat cubulete mici, branza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Cand veti simti mirosul si aveti limba de un cot de pofta pastele sunt gata. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt iar amestecul de brinzeturi vor da un gust deosebit acestor paste.
Aceste paste pot fi servite calde sau reci pe post de aperitiv sau de felul 2.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii